KABA

V. Benko i dalje predsjednik

KARLOVAC – Vladimir Benko i u naredne četiri godine bit će predsjednik Udruge pripadnika 110. brigade ZNG/HV. Odlučili su tako članovi Skupštine ove udruge koji su ujedno Juraja Filipčića i Željka Padežanina izabrali za dopredsjednike. Tajnik će biti Andrija Štalcar a blagajnik Željko Šafar.

Na izbornoj godišnjoj skupštini Udruge pripadnika 110. brigade ZNG/HV Benko je podnio izvješće o radu u prošloj godini i ustvrdio kako su sve planirane aktivnosti i odrađene unatoč sve manjim sredstvima iz gradskog i županijskog proračuna kao i od donacija koje sami pribavljaju. Najznačajniji događaj lani bio je obilježavanje 20. obljetnice 110. brigade na kojemu se okupilo dvjestotinjak pripadnika i prijatelja ove ratne postrojbe.

U planu za 2012. godinu je i nadalje obilježavanje svih važnih datuma iz Domovinskog rata. Organizirat će se i tradicionalni pohodi mjestima vezanim uz Domovinski rat a u planu je i okrugli stol o zakonskim pravima branitelja, upoznao je članove Skupštine predsjednik Udruge pripadnika 110. brigade Vladimir Benko.

Na kraju skupštine zaslužnim članovima, prijateljima i podupirateljima Udruge predane su zahvalnice.

skup_110


Ples