Počinju pripreme za Four river festival i Reviju filma

KARLOVAC – Iako do novog srednjoškolskog filmskog spektakla predstoji još pola godine, već su počele pripreme za 17. Filmsku reviju mladeži i 5. Four River Film Festival.

Prijave za sudjelovanje filmova i filmaša na reviji i festivalu započele su, a ovogodišnja manifestacija bit će održana od 12. do 15. rujna.

Prošlogodišnje izdanje Revije i Festivala obilježilo je više od 150 talentiranih filmaša iz 22 zemlje, te 84 filma koji su činili dio natjecateljskog programa.

Žute majice, žuti baloni, žuti natpisi, ali i nagrada Žuta zastava činit će i ove godine glavne rekvizite na jednoj od festivalskih lokacija – Zorin Domu, Starom gradu Dubovcu i Knjižnici za mlade. Osim prilike za osvajanje glavne nagrade – Grand Prixa, sudionici Festivala i Revije moći će sudjelovati na nekoj od kreativnih filmskih radionica ali i pratiti ostale raznovrsne popratne programe.

Rok za prijavu filmova je 1. lipnja, a više informacija možete saznati Facebook stranici Four River Film Festivala ili na internetskoj stranici www.hfs.hr