KABA

Saborski zastupnici od sljedećeg tjedna primaju građane na razgovor

KARLOVAC – Saborski zastupnici s područja Karlovačke županije od idućeg će tjedna započeti s redovnim primanjem građana. Probleme koji ih muče i pitanja na koja žele dobiti odgovor građani će zastupnicima moći iznijeti dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom, a po potrebi i češće, najavio je HDZ-ov saborski zastupnik Branko Vukelić pozivajući ujedno građane da se najave na razgovor.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/razgovori_1.mp3}

Vukelić je uvjeren da će zbog teške ekonomske situacije u kojoj se zemlja nalazi interes građana za razgovor sa zastupnicima biti velik. Ovu je priliku iskoristio kako bi se osvrnuo na prve poteze nove Vlade, naglasivši kako nije optimističan da će uspjeti stvoriti bolji život za građane Hrvatske.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/razgovori_2.mp3}

Kritika je upućena i na adresu Ministarstva zaštite okoliša i prirode. Vukelić se, naime, ne slaže s novom koncepcijom zbrinjavanja otpada, kojom je umjesto županijskih centara za gospodarenje otpadom previđena izgradnja regionalnih centara, što bi moglo biti posebno problematično u slučaju Babine Gore.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/razgovori_3.mp3}

Saborski zastupnici građane će primati u novouređenom uredu u Križanićevoj 11, kojega je za tu potrebu opremila Karlovačka županija. Želite li razgovarati upravo s Vukelićem, najaviti se možete na broj telefona 614 002.