KABA

“Jak kao Jakov” ide dalje

KARLOVAC – Udruga “Jak kao Jakov”, koja brine o djeci oboljeloj od teških malignih bolesti pa njima ali i roditeljima nastoji olakšati teške situacije u kojima se nalaze, nastavlja dobročinstvima i krajem ovog mjeseca i prvog dana travnja.

Naime, uskoro će nova humanitarna akcija nazvana „Uskrs u srcu”, a pripreme za nju već traju. Zahvaljujući tvrtki Lana-commerce nekoliko volontera predvođeni majkom pokojnog Jakova Rubida, Ivančicom, prikupljaju umjetničke slike koje će ponuditi na skorašnjoj aukciji. Izrađuju se i prigodni uskršnji darovi i čestitke, a sve to radi se u prostoru kojega je ustupila upravo tvrtka Lana-commerce u nedavno obnovljenoj i otvorenoj Žitnoj kući u središtu Karlovca. Događanja posljednja dva dana ožujka te prvoga travnja najavljuje Ivančica Rubido. Tako se u petak, 30. ožujka otpočinje izložbom slika koje će biti postavljenje u atriju Žitne kuće dva dana ranije, dakle od 28. ožujka.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ivancica_1.mp3}

Uz prigodan glazbeni program naše primadone Ivanke Boljkovac te večeri, bit će predstavljeno više od 40 umjetničkih radova. A i naredna dva dana donose dodatna glazbena događanja, najavljuje Ivačica Rubido. S ponosom ističe još jednog humanitarca – pjevača i glazbenog autora Harija Rončevića koji će nastupiti prvoga dana travnja poslije 20 sati.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ivancica_2.mp3}

Ovom akcijom želi se upozoriti kako je u karlovačkoj županiji nažalost povećan broj djece oboljele od malignih bolesti pa će novac prikupljen akcijom “Uskrs u srcu” biti namjenjen za potrebe upravo takve djece.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ivancica_3.mp3}

Stoga, imate li vremena ali i želje da pomognete, dođite ovih dana na drugi kat Žitne kuće i pomozite u stvaranju darova i poklona za akciju “Uskrs u srcu”.