KABA

Jelić i dalje na čelu karlovačkog HDZ-a

KARLOVAC – Na Izbornoj skupštini u Gradskom kazalištu “Zorin dom” Damir Jelić i formalno je izabran za novog predsjednika karlovačkog HDZ-a, što je bilo očekivano, budući da je za tu funkciju bio jedini kandidat. Još jedan mandat na čelu novog Gradskog odbora Jelić može zahvaliti 201 izlaslaniku, što je ujedno bio i broj važećih glasačkih listića, iako je predsjednika biralo ukupno 212 izaslanika.

Osim predsjednika, na izbornoj skupštini izabran je 21 član Gradskog odbora, pet članova Nadzornog odbora gradske organizacije stranke, jedan direktni izaslanik karlovačkog HDZ-a za biranje predsjednika na nacionalnoj razini te karlovački izaslanici za odabir predsjednika županijske razine stranke.

Članovi novog Gradskog odbora su, prema broju dobivenih glasova, Ivica Horvat, Vlatka Latković, Ivan Uđbinac, Marija Jelkovac, Vjekoslav Hlaj, Darko Stanković, Josip Šafar, Dražen Planinac, Andreja Barberić, Ivan Grčić, Jadranko Grčić, Stipo Adžaga, Dragutin Rendulić, Damir Mandić, Ivan Benić, Josip Zaborski, Darinko Kos, Darko Bebić, Nikola Rogoz, Dubravko Strnić i Amirudin Talakić.

U Nadzornom odboru su Alen Čujko, Nada Gerber, Stjepan Kružić, Dubravko Stavljenić i Ivan Stavljenić. Na izborima za županijski HDZ glasat će 65 Karlovčana,dok će na Općem saboru stranke predstavnik karlovačke organizacije biti upravo njezin novi predsjednik Damir Jelić.

Zahvaljujući stranačkim kolegama na glasovima, novi-stari predsjednik karlovačkog HDZ-a komentirao je nedavna razilaženja u stranci. Ponovio je da je prema njegovom mišljenju HDZ najbolje oruđe za bolji Karlovac te da umjesto u prošlost sada treba gledati u budućnost, i koncentirati se na rad za dobrobit svih građana.

Ples