KABA

Župan čestitao sportašima na vrijednim postignućima

KARLOVAC – Povodom vrijednih sportskih postignuća, župan Ivan Vučić ugostio je danas u svom uredu mladu sportašicu Mateju Kunović i njenog glavnog trenera i sportskog direktora Taekwondo kluba “Banija” Nevena Trbojevića.

Župan je Mateji Kunović i njenom treneru uputio čestitke na vrijednim rezultatima, među kojim su osvojena titula prvakinje Hrvatske u juniorskoj konkurenciji te osvajenje prvih mjesta na nekoliko međunarodnih turnira, čime je stekla pravo da kao reprezentativka Hrvatske nastupi na Svjetskom juniorskom prvenstvu, koje će se početkom travnja održati u Egiptu. O radu i upjesima TKD Banija izvjestio je trener Trbojević, koji je istakao velik broj mladih koji su uključeni u ovaj sport i sve kvalitetnije rezultate koji oni postižu na domaćoj i međunarodnoj razini.

Osim župana, na uspjesima su čestitali i predsjednik Županijske skupštine i predsjednik Saveza sportova Karlovačke županije Josip Zaborski te resorni pročelnik Željko Šančić i zamjenik župana Ivan Banjavčić, koji su također nazočili prijemu.

Župan Vučić je uz čestitke zahvalio na vrijednom radu i promicanju Hrvatske i naše županije kroz sportske uspjehe te najavio daljnju potporu Karlovačke županije.