TKD klub Karlovac ovog vikenda sudjelovao na čak četiri natjecanja

KARLOVAC – Članovi Taekwondo kluba Karlovac ovog su vikenda sudjelovali na čak četiri natjecanja.

Na natjecanju “1. Vinkovci Open” nastupilo je 250 natjecatelja iz 30 klubova, a TKD klub Karlovac predstavljale su četiri kadetkinje, od kojih je Selena Franjić osvojila brončanu medalju u težinskoj kategoriji +59 kg.

U Imotskom je pak održan “6. Memorijalni turnir Josip Jović”, na kojem je nastupilo 300 natjecatelja iz 38 klubova. TKD klub Karlovac nastupio je u konkurenciji mlađih kadeta i polučio odlične rezultate. U pojedinačnim borbama prva mjesta osvojili su mlađi kadeti Andrej Lekić u kategoriji -33 kg, Hrvoje Grčić u kategoriji -30 kg i Luka Magdić u kategoriji -36 kg. Sandro Tuškan osvojio je treće mjesto u kategoriji -24 kg.

Izvarednim i efektnim pobjedama Andrej Lekić proglašen je najuspješnijim mlađim kadetom, a ekipno je TKD klub Karlovac osvojio 3. mjesto.

Vrlo uspješni Karlovčani su bili i na prijateljskom međuklupskom turniru “TIGAR OPEN” za natjecatelje početnike, na kojemu je u Brezovici nastupilo 180 mladih natjecatelja iz 15 klubova. TKD klub Karlovac na ovom je natjecanju osvojio je 4 zlatne, 2 srebrne i 7 brončanih medalja.

Na turniru Belgian Open članica TKD kluba Karlovac Tadea Beršinić u četiri borbe uvjerljivo je osvojila prvo mjesto.