KABA

Nastavlja se istraga misterioznog ubojstva u Krstinji

VOJNIĆ   Nastavlja se istraga misterioznog ubojstva 75-godišnjeg muškarca u Krstinji u općini Vojnić. Očevid je završen tek jutros, a policija se potom o ubojstvu oglasila tek s nekoliko informacija.

– Žrtva je usmrćena u razdobolju između 15. i 17. travnja. Zbog osnovane sumnje da je na štetu 75-godišnjaka počinjeno kazneno djelo ubojstva, protiv nepoznatog počinitelja Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđena kaznena prijava, a nastavlja se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja okolnosti i počinitelja kaznenog djela – rekla nam je glasnogovornica PU karlovačke Tamara Grčić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ubojstvo.mp3}

Žrtva ovog misterioznog ubojstva je mještanin čije je tijelo pronađeno u blizini kuće u kojoj je stanovao.

Na koji je način počinjeno ubojstvo, i postoje li dokazi koji upućuju na potencijalnog počinitelja ili više njih, za sada nije poznato.

Prema neslužbenim verzijama, nagađa se da bi mogla biti riječ o nacionalno motiviranom zločinu, budući da je žrtva srpske nacionalnosti i navodno je pronađena s partizanskom kapom na glavi. Doznajemo da je za danas poslijepodne dolazak u Krstinju najavio predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac.