Vrtiću Slunj 40.000 kn za uređenje dvorišta i sportske rekvizite

SLUNJ – Nakon završetka humanitarne akcije „Ja volim vrtić”, projekta u organizaciji Pampersa i dm-a, svaki od deset vrtića dobio je potporu u iznosu od 40.000 kuna. Jedan od vrtića uključenih u ovu donaciju je i Dječji vrtić „Slunj” kojem su predstavnici Pampersa i dm-a uručili donaciju. Ovim projektom obuhvaćena su po dva dječja vrtića iz pet hrvatskih regija koja su tijekom trajanja akcije prikupila najveći broj glasova, a u njoj je sudjelovalo ukupno 285 vrtića iz cijele Hrvatske.

Glavni cilj ove humanitarne akcije je pomoć djeci vrtićke dobi kako bi im se omogućio što ugodniji i sadržajniji boravak u njihovim vrtićima. Na taj način stvara se i kvalitetna podloga za njihov psihofizički i emocionalni razvoj te sretnije djetinjstvo. Osim DV „Slunj”, najviše glasova prikupili su još i DV „Petar Pan” Zagreb, DV „Velika Gorica”, DV „Ciciban” Otočac, DV „Girice” Cres, DV „Vukovar 1″, DV „Vukovar 2″, DV „Sisak novi” Sisak, DV „Biokovsko zvonce” PO „Radost” Makarska te DV „Cvit” Sv. Filip i Jakov.

Prilikom uručenja donacije, ravnateljica DV „Slunj” Gordana Kovačević nije krila svoje zadovoljstvo.
– Iznimno mi je drago što je i naš vrtić obuhvaćen ovom humanitarnom akcijom. Ova sredstva jako će nam dobro doći kako bi našim mališanima omogućili još ugodniji i veseliji boravak u vrtiću, a iskoristit će se za opremanje dvorišta i višenamjenskog prostora sportskim rekvizitima, istaknula je ravnateljica.