hermetika_2012

  • April 26, 2012
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Na desnoj obali Korane večeras započinje Hermetika, najveći festival demo bendova u Hrvatskoj. Projekt je ovo udruge Kajda koji se u organizaciju upustio treći puta za redom. Nastupit će 34 benda iz Hrvatske i Njemačke koji su izabrani od 152 sastava koliko ih je prijavljeno ove godine.

Svi oni imaju besplatan smještaj u Kampu na Korani, a svoj šator uz izvođače mogu prostrti i posjetitelji. Oni će platiti samo simboličnu cijenu od 10 kuna po osobi po danu koliko iznosi boravišna pristojba.
Svirke počinju u 18 sati a završavaju oko 3 ujutro, međutim zabava je zagarantirana i tijekom dana. Uz druženje očekuje vas i paintball.
Sponzor karlovačkog ”Woodstocka” kako mnogi nazivaju ovaj događaj, je Karlovačka pivovara koja će uz pivo ponuditi i zanimljiv info pul na kojem ćete dobiti informacije o pravilnoj konzumaciji alkohola.
Prošlogodišnja Hermetika okupila je oko 12000 ljudi a ove godine očekuje se znatno veći broj posjetitelja.
Sve će trajati do nedjelje 29. travnja, a kažu iz udruge Kajda: ”Tko zna , možda i produžimo”. Obzirom na odličnu vremensku prognozu i temperature koje će ići do 30 celzijevaca, ne bi čudilo da mnogi u kampu ostanu i do praznika rada.

Raspored nastupa bendova možete potražiti na njihovoj službenoj stranici www.hermetika-karlovac.com ili na http://www.facebook.com/pages/Hermetika-Karlovac/211249878900897