Milijun kuna namijenjenih Radićevoj ipak odlazi za spas Toplane

KARLOVAC – Nedavno zatvaranje jednog od simbola Radićeve ulice, legendarnog kafića 50’98, poznatijeg po imenu svoje vlasnice Jelice Pavličić, nekadašnje svjetske rekorderke u atletici, potaknulo je HDZ-ovog gradskog vijećnika Matiju Perkovića da na jučerašnjem aktualcu karlovačkog Gradskog vijeća postavi pitanje što gradska vlast planira učiniti po pitanju propadanja ove ulice, koja je od nekadašnje žile kucavice grada danas postala asocijacija za derutne građevine i opustjele poslovne prostore.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/radiceva_1.mp3}

Gradonačelnik Damir Jelić na ovo je pitanje odgovorio da je gradskoj upravi trenutno prioritet riješiti najveći problem u gradu – Toplanu, pa će novac koji je prvotno bio namijenjen za ulaganje u Radićevu ipak biti preusmjeren u tu svrhu.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/radiceva_2.mp3}

Vlasnici poslovnih prostora u Radićevoj ne trebaju se nadati ni poštedi od naplate spomeničke rente, poručio im je gradonačelnik.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/radiceva_3.mp3}

Dugo najavljivana rekonstrukcija Radićeve ulice morat će pričekati neke bolje dane, a sudeći po trenutnoj situaciji, za očekivati je da oni neće doći tako brzo.