Rast_Fest_mala

  • April 30, 2012
  • Admin
  • 0

RASTOKE – Umjesto Rast rafta, manifestacije koja se posljednjih pet godina održavala u Rastokama, udruga „Most” iz Slunja ove godine organizira Rast Fest.

Rast Fest koji će ove godine biti održan od 7. do 10. lipnja više će biti baziran na tematici kulture, umjetnosti, ekologije, zabave i druženja dok će se sportski dio ostaviti za iduću godinu. Ove godine bit će ispunjeni svi zahtjevi svakog kampera, pa su organizatori pripremili kamp kapaciteta 500 šatora u kanjonu Slunjčice koji se nalazi samo 2 minute od Rastoka, 5 minuta od kupališta na Korani, te 4 minut od najbliže trgovine. Posjetiteljima kampa bit će određena mjesta za roštiljanje i loženje vatre.

Dnevne aktivnosti Rast Festa kao što su radionice i ulični performeri bit će popraćene kroz glazbu na gradskom kupalištu (King Shango), a suradnji s udrugom Fistt bit će održan dvodnevni sajam rukotvorina u Rastokama.

Početak večernjih programa započeti će performerima koji će atmosferu zagrijati vatrom (IgnisCrew iz Bihaća) te UV show-om (Kesten Impro Cabaret Kolektiv iz Zagreba), nakon kojih slijede nastupi grupa Stillness (petak) i Cirkus (subota) koji će biti popraćeni s nekolicinom kvalitetnih bendova čija imena će biti objavljena uskoro.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/rast_fest/*{/rokbox}