KABA

Rekord na biciklijadi!

KARLOVAC – Tradicionalna prvosvibanjska biciklijada koju je Savez samostalnih sindikata Hrvatske danas organizirao u Karlovcu okupila je govoto tri tisuće sudionika svih uzrasta.

Krajnji cilj, nakon starta u 10 sati s karlovačkog Korza, bilo je kupalište Grdun na Dobri. Danas je ono po prvi puta postalo premalo za primiti sve bicikliste. Osim karlovčana, stigli su i rekreativci iz Duge Rese i Ozlja.

Dvije tisuće majica organizatora te sponzora Karlovačke banke odjenulo je prvih 2000 sretnika. Za ostale ih više nije bilo, kao niti vojničkog graha je je dvije tisuće porcija planulo. Ne vjerujemo da je išta ostalo i od 500 litara Karlovačkog piva i oko 200 litara sokova. Stoga su mnogi, kao primjerice članovi Rekreacijskog kluba Pedala laganini, konzumirali ono iz “donešenog materijala”.

Prije starta biciklijade iz Karlovca, ispred zgrade Karlovačke banke priređeno je izvlačenje nagrada – triju bicikala – za one komitente Banke koji su kupovali putem Kaba MasterCard kreditne kartice. Dječji bicikl osvojio je Gorki Vrtodušić, ženski Draženka Birkić a muški Dubravka Laić.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/bicikl/*{/rokbox}