euroherc

KARLOVAC – “20 darova za 20 godina” naziv je milijun kuna vrijedne humanitarne akcije, koju je u povodu obilježavanja 20 godina poslovanja organizirala tvrtka Euroherc osiguranje. U sklopu akcije Euroherc će donirati ukupno 20 ustanova, udruga i sportskih klubova iz cijele Hrvatske. Svaka donacija “teška” je 50 tisuća kuna, a jedna od njih danas je uručena karlovačkom Domu za djecu “Vladimir Nazor”.

Po kojem su ključu birane ustanove kojima će biti uručene ove vrijedne donacije pojasnila je direktorica karlovačke podružnice Euroherca Sanja Smojver.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/euroherc_1.mp3}

Mališani su pjesmom zahvalili na donaciji, a kako će Dom za djecu “Vladimir Nazor” iskoristiti ovih 50 tisuća kuna otkrila je ravnateljica Maja Vučinić Knežević.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/euroherc_2.mp3}

Današanja donacija u Karlovcu peta je po redu u sklopu ove velike humanitarne akcije Euroherca. Do sada su, osim u Karlovcu, uručene donacije Društvu naša djeca u Zaboku, Zajednici športskih udruga u Glini, Glazbenoj školi u Požegi i Ekonomskoj i trgovačkoj školi u Čakovcu, a sutra već slijedi primopredaja donacije u Delnicama, koju će dobiti Biciklistički klub “Goranin”. Posljednja donacija bit će uručena 5. srpnja u Dubrovniku.