vlastelinstvo_2012

KARLOVAC – Na Starom gradu Dubovcu će u organizaciji udruge Bratstvo svetog Mihovila ovoga vikenda biti održan 8. po redu Sajam vlastelinstva, manifestacija čiji je cilj atrakcijama poput srednjovjekovnih krvnika, škole mačevanja, turnira u streličarstvu, borbe s bodežima i kopljima, renesansnih plesova i prezentacija starih zanata, posjetitelje vratiti u prošlost dubovačkog kraja. Karlovčani i njihovi gosti i ove će godine imati priliku uživati u zanimljivom programu, o kojem je više ispričao koordinator Sajma Vedran Bojmić.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vlastelinstvo_1.mp3}

Osim cjelodnevnog programa za širu javnost, koji će biti održan u subotu i nedjelju, u sklopu 8. Sajma vlastelinstva već se desetak dana održavaju radionice za školsku djecu i predškolce, za koje su prijave još u tijeku. Škole i vrtići prijaviti se mogu kod koordinatorice za radionice Nele Zovko, na broj mobitela 095 908 63 55, ili na e-mail: nela.zovko@h-1.hr.

Posjet svim događanjima na ovogodišnjem Sajmu vlastelinstva je besplatan, pa organizatori pozivaju sve građane da ovog vikenda dođu na Stari grad Dubovac i zabave se uz atraktivan program.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vlastelinstvo_2.mp3}

Detaljan program manifestacije možete pronaći na www.karlovac-touristinfo.hr.