vaga_press_2012_1

  • June 11, 2012
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Šest večeri različitih glazbenih izričaja i ove će godine biti dio Glazbenog festivala Vaga koji će i ove godine biti održan u Karlovcu.

Festival će biti održan od 16. do 21. listopada, a novost ovogodišnjeg festivala je da je izašao iz okvira regionalnog, te se za sudjelovanje na festivalu mogu javiti autori i pjevači iz čitave Hrvatske. Baš kao i prošle godine, i ove će Vaga započeti večeri klasične glazbe, nakon čega će uslijediti dječja večer, večer etno glazbe, zabavna, te pop i rock večer. Sve će završiti finalnom večeri na kojoj će nastupiti najbolji iz svih tematskih večeri.

Natječaj za Vagu 2012 otvoren je do 1. srpnja, a tko se sve može prijaviti pojasnio je glazbeni producent ovogodišnjeg festivala prof. Ognjen Gravora.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vaga_01.mp3}

I ove godine pjevače će pratiti festivalski orkestar, te će sve skladbe biti izvođene uživo.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vaga_02.mp3}

U realizaciju ovogodišnje Vage koju ove godine organiziraju Trend radio i Televizija 4 rijeke uključio se i Grad Karlovac, ispričala je pročelnica za društvene djelatnosti Andreja Navijalić.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vaga_03.mp3}

Potrebnu dokumentaciju i materijale za sudjelovanje na Vagi glazbenici moraju poslati na adresu Trend radija, Trg Josipa Broza 2, Karlovac.

vaga_2