KABA

Još samo tri dana do Riječnog kina uz Karlovačko

KARLOVAC – Još samo nekoliko dana i Karlovac će konačno dobiti kino. Doduše, ne pravu kino dvoranu, već Riječno kino uz Karlovačko, na kojemu će posjetitelji na otvorenom, na Foginovom kupalištu, moći birati između više projekcija prilagođenih svim uzrastima i ukusima. Što nas sve očekuje u sljedeća dva vikenda koliko će trajati Riječno ljetno kino ispričala je u ime organizatora, tvrtke Turbing d.o.o. i Kinokluba Karlovac, Marija Ratković.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/rijecno_2.mp3}

Podsjetimo, Riječno kino lani je pokrenuto kao diplomski rad mlade Karlovčanke Marije Ratković na Akademiji dramskih umjetnosti. Ideja je bila da manifestacija ne ostane samo na pilot-projektu, već da se nastavi razvijati. Drugo izdanje Riječnog kina tako će, umjesto jednoga, ovoga ljeta trajati dva vikenda, a osim filmova nudit će i glazbeni dio programa koji će uslijediti nakon projekcija. Planovi za sljedeće ljeto još su ambiciozniji.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/rijecno_1.mp3}

Generalni pokrovitelj Riječnog kina uz Karlovačko i ove je godine Karlovačka pivovara. Stoga je Ljudmila Bratko Gašpić iz Odjela za korporativne komunikcije Pivovare pozvala Karlovčane da u sljedeća dva vikenda svakako dođu na Foginovo.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/rijecno_3.mp3}

Da dođu na Foginovo građane je pozvala i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Karlovca, Andreja Navijalić, koja je ujedno izrazila zadovoljstvo time što ljeto na Foginovom zahvaljujući ovom projektu dobiva i jednu novu – kulturnu dimenziju.

rijecno_2