Počinje Riječno kino na Foginovom kupalištu!

KARLOVAC – Od večeras na Foginovom kupalištu kreću projekcije u sklopu “Riječnog kina uz Karlovačko”. Ovogodišnje “Riječno kino” otvorit će projekcija filma “Željezno nebo”, a što nas još očekuje u dva vikenda koliko će trajati manifestacija, ispričala nam je u ime organizatora, tvrtke Turbing d.o.o. i Kinokluba Karlovac, Marija Ratković.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/rijecno_2.mp3}

Podsjetimo, “Riječno kino uz Karlovačko” lani je pokrenuto u sklopu diplomskog rada mlade Karlovčanke Marije Ratković na Akademiji dramskih umjetnosti. Ideja je bila da manifestacija ne ostane samo na pilot-projektu, već da se nastavi razvijati. Drugo izdanje “Riječnog kina” tako će, umjesto jednoga, ovoga ljeta trajati dva vikenda, a osim filmova nudit će i glazbeni dio programa koji će uslijediti nakon projekcija. Planovi za sljedeće ljeto još su ambiciozniji.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/rijecno_1.mp3}

Projekcije počinju svake večeri od 21.30 sati, osim u nedjelju, kada će zbog finalne utakmice Europskog nogometnog prvenstva, koja će se također prenositi na Foginovom kupalištu, film startati nešto kasnije – točno u ponoć.

Organizatori vas pozivaju da dođete na Foginovo i uživate u filmovima. Sve projekcije su besplatne!