KABA

Finale KAbine izložbom “Streets of the World”

KARLOVAC – “Streets of the World” naziv je izložbe koja će danas u 18 sati biti postavljena na karlovačkoj promenadi. Na izložbi će se predstaviti 18 mladih fotografa iz cijelog svijeta. Na fotografijama mladi autori sa svih kontinenata predstavljaju ulice svoga grada – autorima je prepušteno na izbor hoće li svoj grad i svoj umjetnički rad predstaviti u crno-bijeloj tehnici ili koloru, glavnom ulicom ili sporednom uličicom u predgrađu, ulicom punom ljudi ili pustom ulicom. Fotografije za izložbu pristigle su iz svih dijelova svijeta, tako da će posjetitelji moći vidjeti ulice Meksika, Indije, Fidžija, Bugarske, El Salvadora, Nizozemske, Ekvadora, Maroka, Portugala, Italije, Urugvaja.

Autor najbolje fotografije po zajedničkom izboru žirija i posjetitelja izložbe bit će nagrađen malim karlovačkim paketom turističkih proizvoda.

Uz izložbu fotografija, u 21 sat počet će koncert, odnosno višesatni jam session na kojem će nastupiti brojni glazbenici koji su nastupili tijekom druge sezone Kabine, koja se od studenog prošle godine održavala do travnja ove godine.