toplana_ulaz

KARLOVAC – O nedoumicama u vezi sljedeće sezone grijanja Karlovčani će s gradonačelnikom Damirom Jelićem konačno imati priliku porazgovarati od ponedjeljka, 16. srpnja, do četvrtka, 19. srpnja.

Sastanci će se održavati u velikoj dvorani Doma Hrvatske vojske Zrinski u Karlovcu, gdje će gradonačelnik i stručni suradnici građanima prezentirati trenutnu situaciju u Toplani d.o.o. i novoj Gradskoj Toplani d.o.o. te očekivanja u budućoj sezoni grijanja. Nakon prezentacija svi prisutni u dvorani imat će priliku od gradonačelnika zatražiti odgovore na pitanja o svemu što ih zanima vezano uz problematiku grijanja.

U ponedjeljak su na sastanak s gradonačelnikom pozvani stanari Banije, Gaze i Zvijezde, u utorak stanari Novog Centra i Drežnika, u srijedu stanari Grabrika, Švarče i Rakovca, te u četvrtak stanari Luščića-Jamadola i Dubovca. Svakoga dana sastanci s građanima započet će u isto vrijeme, u 18 sati.

Iz gradske uprave pozivaju sve vlasnike, suvlasnike i stanare na sastanak.

Raspored je objavljen na web stranici Grada Karlovca www.karlovac.hr i na službenim stranicama Udruge vlasnika i suvlasnika stanara Ukoliko netko od građana neće moći doći u predviđeno vrijeme, iz gradske uprave poručuju da se može pridružiti bilo koji drugi dan predviđen za sastanke. Ukoliko na popisu nema ulice, a u njoj postoje stanari koji koriste usluge grijanja, ti su građani također pozvani da se pridruže sastanku u jednom od navedenih termina.