KABA

Manijak nožem napao dječaka u centralnom ogulinskom parku

KARLOVAC – Maloljetni Ogulinac srećom je izbjegao teže ozljede koje mu je ničim izazvan pokušao zadati pijani 47-godišnjak iz Garešnice. Pijani muškarac iz čistoga je mira prišao grupi mladića koji su se družili u ogulinskom parku, pored crkve Svetog Križa, a nakon što ih je verbalno napao, na jednoga od njih nasrnuo je nožem. Srećom, 15-godišnjak je u sukobu samo lakše ozlijeđen, a policija je nasilnika uspjela privesti prije nego što je ozlijedio još nekoga. Više o ovom slučaju koji je zgrozio ogulinski kraj, ali i cijelu Hrvatsku, ispričala nam je glasnogvornica PU karlovačke Andreja Lenard.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ogulin_manijak.mp3}

Neslužbeno doznajemo da je napadač mladićima prigovarao jer sjede u parku umjesto da idu u crkvu moliti se Bogu, te da je riječ o muškarcu koji je Ogulincima već poznat po sličnim verbalnim napadima na slučajne prolaznike.

Nasilnik je nakon zadržavanja u pritvoru pušten na slobodu, a budući da će ga policija kazneno prijaviti za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda, prijete mu do tri godine zatvora.