krigle

KARLOVAC – Javni poziv za zakup površina na ŠRC Korana za vrijeme trajanja ovogodišnjih Dana piva, otvoren je do kraja ovog tjedna, do petka, 20. srpnja.

26. Karlovački dani piva započinju 24. kolovoza i trajat će do 2. rujna. Izvršni organizatori manifestacije su TZ grada Karlovca i gradska tvrtka Mladost, a Karlovačka pivovara tradicionalno je glavni sponzor manifestacije.

Javni poziv ugostitelji mogu pronaći na na web stranici karlovačke gradske uprave i Turističke zajednice grada Karlovca, a osim obrtnika, iz Turističke zajednice upućuju i poziv građanima, udrugama i ustanovama za privremeno ustupanje predmeta iz privatnih zbirki u povodu postavljanja izložbe o pivu i Karlovačkim danima piva.

Naime, povodom obilježavanja 40 godina od osnutka Turističkog društva Karlovac, Turistička zajednica grada Karlovca priprema izložbu „KARLOVAČKA PETA RIJEKA”, a riječ je o izložbi predmeta vezanih uz Karlovačke dane piva.

S ciljem obogaćivanja planirane izložbe, pozivaju sve zainteresirane da ustupe na privremeno korištenje predmete koji se odnose na stoljetnu tradiciju pivarstva u gradu Karlovcu. Traženi su predmeti kao što su podmetači, zastavice, slike, krigle i čaše, stolnjaci, značke, plakati, letci, fotografije, boce i slični predmeti, a imate li i vi nešto takvo u svojim domovima, predmete možete dostaviti u Turističku zajednicu grada Karlovca, Petra Zrinskog 3, do petka 27. srpnja, svakim radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati.