KABA

Počela škola odbojke na pijesku

KARLOVAC – U organizaciji Kluba odbojke na pijesku, Odbojkaškog saveza Karlovačke županije i Grada Karlovca jučer je počeo ljetni kamp škole odbojke na pijesku. Škola se održava na odbojkaškim igralištima na pijesku u sklopu Foginovog kupališta svaki dan od 8,30 do 10, te od 16,30 do 18 sati. Pozvana su sva djeca godišta 1997. I mlađa da se priključe ovoj školi koja se održava do 21. srpnja. Za uključivanje u školu nije potrebno nikakvo predznanje osnova odbojke, već samo dobra volja. Iz Kluba odbojke na pijesku Karlovac najavljuju da će tokom cijelog ljeta organizirati slična događanja.

– Odbojka na pijesku malo se razlikuje od dvoranske odbojke, tako da će djeca imati prilike saznati nešto o tehnici i elementima igranja, rekao je voditelj ove škole Željko Grgas.

Klub odbojke na pijesku Karlovac djeluje od 2006. godine, a baziraju se uglavnom na mlađim igračima, odnosno seniorska ekipa još nije formirana jer Klub nema dovoljno sredstava da sudjeluje na turnirima.

Sve informacije o ovoj školi možete dobiti na broj 098 166 1198. Do sada je već prijavljeno 10-ak zainteresiranih djevojčica i dječaka, koji su jučer započeli s treninzima, no mjesta ima za sve koji se ovo ljeto žele dobro zabaviti i rekreirati.