Radovi na sustavu vodoopskrbe i odvodnje na četiri lokacije u gradu

KARLOVAC – Gradska tvrtka Vodovod i kanalizacija najavila je za 2012. godinu realizaciju 11 projekata u vrijednosti od 16 milijuna kuna, a ovog mjeseca započela je realizacija njih četiri.

U ulici Matije Gupca gradi se sustav odvodnje. Radove vrijedne 527.000 kuna izvodi tvrtka Mežnar d.o.o., a trebali bi završiti u prvoj polovici rujna. Radovi napreduju prema dinamičkom planu, glavni kanal je završen te slijedi izgradnja priključaka za kuće.

Na vodocrpilištu Gaza I, tvrtka Ena d.o.o. izvodi građevinske, strojarske i elektro radove na novom bunaru čime će izdašnost vodocrpilišta porasti za 45-50 l/s, a već idućeg tjedna bunar će biti pušten u probni rad. Ova investicija vrijedna je 744.000 kuna.

U naselju Orlovac radi se na obnovi dotrajalog cjevovoda, a radove vrijedne 780.000 kuna izvodi Georad d.o.o. Završetak radova se očekuje početkom rujna.

Radovi na rekonstrukciji cjevovoda u Gornjem Mekušju započeli su prije dva tjedna te su u završnoj fazi, izvodi ih također tvrtka Georad, a zahvat je procijenjen na 189. 000 kuna.

vik_radovi1

vik_radovi2