KABA

Turistička zajednica organizira inozemnu edukaciju o agroturizmu

KARLOVAC – Turistička zajednica grada Karlovca poziva sve zainteresirane da se do 10. kolovoza prijave za edukaciju u Belgiji u sklopu projekta „Agrotour” – edukacija za javno privatno partnerstvo u ruralnom i agroturizmu na području Karlovca i okolice”.

Projektom “Agrotour”, kojega s 25 tisuća eura financira Agencija za mobilnost i programe EU, predviđena je edukacija za dvanaest osoba kod partnera u Belgiji. Temeljna ideja projekta je učenje iz primjera dobre prakse. To znači da će partneri iz Belgije sudionicima mobilnosti s područja Karlovca prenijeti svoja znanja i vještine – kako osnovati i voditi seosko domaćinstvo uz pružanje ugostiteljskih usluga.

Sudionike projekta Turistička zajednica odabrat će iz javnog i gospodarskog sektora. U obzir dolazi lokalna i županijska samouprava tj odjeli zaduženi za turizam i poljoprivredu, vlasnici OPG-a, te osobe koje se tek namjeravaju baviti agroturizmom.

Za sve dodatne informacije javite se direktno u Turističku zajednicu grada Karlovca na broj telefona 615 115 ili na karlovac-touristinfo@ka.t-com.hr s naznakom za Mobilnost.

Ples