luka

 

REPORT IZ KLUBA MANSION 

RNB CONFUSION / LADIES NIGHT

piše: Luka Sertić

Uobičajeno je da se klubovi otvaraju vikendima – petak, subota, te da vrh atmosfere počinje oko 2 sata iza ponoći. Što biste rekli kada bih vas pozvao da otiđete na jednu klupsku noć u srijedu i da vam kažem da prava zabava počinje prije 12 sati. Rekli biste – ma pusti te priče… tamo nema ništa niti će ikoga biti. Naveliko biste se prevarili tom izjavom. Naime, u klubu MANSION u Zagrebu na Jarunu srijeda je obilježena kao prava klupska noć za mlade željne kvalitetne zabave uz naravno sve što prati dobar klubing (Dji, dobar razglas, rasvjeta, VIP prostori, raznolika ponuda pića, itd).

RNB Confusion nudi različite programe u klubu MANSION. Ove srijede, 29. kolovoza bio sam prisutan u dobrom društvu na RNB Confusion programu zvanom LADIES NIGHT. Bio je to Hip Hop & RNB party kojeg su za DJ pultom vrtili DJ ZRNA , DJ EM BEE i DJ SHEKO.

Donosim vam i nekoliko materijala sa mjesta MANSION. Poslušajte kratki interviju s promotorom kluba MANSION, Adnanom Mehmedovićem – Medom koji detaljnije najavljuje novu sezonu, rad svog klubskog tima i ujedno vas poziva na dobar provod. Također nekoliko slika te linkova vezanih za ovaj klubski program.

 medo

 

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/medomansion3.mp3}

 

Nikako nemojte propustit događaje RNB Confusiona, pratite iz njihovih internet stranica najave za sljedeće partye.


ladies_night


slike

man

luka1