KABA

Poziv za iskaz interesa za ugradnju razdjelnika otvoren još samo do ponedjeljka

KARLOVAC – Poziv građanima čiji su stanovi priključeni na sustav centralnog grijanja da iskažu svoju zainteresiranost za ugradnju toplinskih razdjelnika uz financijsku pomoć Grada Karlovca otvoren je još samo do ponedjeljka, 10. rujna.

Grad Karlovac namjerava iz proračunskih sredstava sufinancirati ugradnju razdjelnika toplinske energije sa 50 posto potrebnih sredstava, dok bi ostatak novca morali osigurati sami vlasnici stanova. Iz Gradske uprave poručuju da je, temeljem postojećih iskustava u drugim hrvatskim gradovima i raznim zemaljama članicama Europske unije, ugradnjom razdjelnika topline odnosno raspodjelom i obračunom toplinske energije prema stvarnoj potrošnji, moguće ostvariti uštede i do 30 posto.

Svi zainteresirani predstavnici stanara na području Karlovca pozvani su da izraze svoju zainteresiranost za sudjelovanje u ovom projektu putem obrasca koji je moguće preuzeti na internet stranicama Grada Karlovca, www.karlovac.hr ili osobno na porti Gradske uprave, u Banjavčićevoj ulici.