Planinari Karlovca i CEIK-a na vrhu Prisojnik u Sloveniji

KARLOVAC – Ovogodišnju seriju kvalitetnih uspona na atraktivne vrhove u zemlji i inozemstvu članovi Planinarskog društva Karlovac i CEIK-a Braća Seljan nastavili su i ovog vikenda usponom na vrh Prisojnika visok 2.547 m u Julijskim alpama u Sloveniji.

Voditelj izleta bio je Mladen Kuka, a ono što posebno veseli je da je ekipu sačinjavalo 80% polaznika ovogodišnje proljetne planinarske škole PD Karlovca. Zasigurno to je dobar pokazatelj kvalitetnog rada u PD Karlovac i dobar znak pred početak jesenske planinarske škole ovog društva koja počinje s radom u petak 14. rujna u 20 sati na Vili Anzić.

Iduće godine, kada PD Karlovac, PSGK i CEIK Braća Seljan obilježavaju nekoliko važnih obljetnica vezanih za karlovačko i hrvatsko planinarstvo veseli činjenica da se u Karlovcu stvara jedna izuzetno kvalitetna generacija karlovačkih planinara. Neki od najboljih zasigurno će biti uključeni u neke od budućih ekspedicija koje su uskoro u planu kao i u organizaciju planinarskih obljetnica u 2013. godini.