KABA

Promocija nosača zvuka Vage 2011

KARLOVAC – Ulaskom u finalnu realizaciju Glazbenog festivala Vaga 2012. koji će biti održan od 17. do 21. listopada u Domu oružanih snaga Zrinski, sinoć je predstavljen nosač zvuka koji sadrži 20 najuspješnijih kompozicija s prošlogodišnje Vage 2011, o kojoj nam je više ispričao koordinator Vage 2012, Tomica Jambrošić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vaga_promocija_1.mp3}

Najveći dio glazbenika koji su stvarali kompozicije i sudjelovali na prošlogodišnjoj Vagi, a sudjeluju i ove godine, bili su sinoć prisutni. Ovogodišnji zabavno glazbeni festival u 5 večeri, Djeca pjevaju, večer zabavne i etno glazbe, večer pop i rock glazbe, večer rock bandova te nedjeljna finalna večer u kojoj će nastupiti 20 izabranih, izašao je iz regionalnih okvira, na jednu višu, nacionalnu razinu, ističe glazbeni producent Vage 2012, Ognjen Gravora.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vaga_promocija_2.mp3}

7 lokalnih televizija prenosit će ovogodišnji festival, a CMC snimku cijelog festivala što je i dokaz kvalitetne produkcije. Festival osim što je organiziran s ciljem promoviranja karlovačkog glazbenog stvaralaštva, prilika je i za mlade glazbene nade iz cijele Hrvatske da pokažu svoje pjevačke i autorske sposobnosti, napomenuo je glazbeni urednik Dječje večeri, Ratko Pogačić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/vaga_promocija_3.mp3}

Najboljeg izvođača na finalnoj večer osim Grand Prix nagrade očekuje i snimanje video spota. Veliki interes karlovčana, ali i brojnih glazbenika za ovaj festival dokaz je da je Vaga na dobrom putu i da treba nastaviti i dalje. Još jedan mali detalj otkit ćemo vam za kraj. Naime proslavljeni hrvatski glazbenik Rajko Dujmić bit će predsjednik žirija finalne večeri. Ostala iznenađenja vam nećemo otkriti jer najbolje je da svake večeri od 17. do 21. listopada dođete u Dom oružanih snaga Zrinski i uživate u zabavno glazbenom festivalu, Vaga 2012.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/vaga_promocija/*{/rokbox}