Laburisti u akciji – knjigu žalbe možete potpisati u idućih 14 dana

KARLOVAC – Ako imate kakve primjedbe i prijedloge na rad gradonačelnika ili gradske uprave te gradskih tvrtki, možete upisati u knjigu žalbe, poručila je to predsjednica Hrvatskih laburista – Stranke rada Podružnice Karlovačke županije, Snježana Kirinić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/knjiga_zalbe_1.mp3}

Građani zaslužuju poštenu vlast, a laburisti se nadaju kako se na predstojećim izborima, birači više neće dati prevariti lažnim obećanjima. Priliku su imali i vladajući i oporba, ali na žalost, sva obećanja koja su dali, odletjela su u vjetar. Hrvatska se našla pred još jednim valom rasprodaje državne imovine, u kojoj su sudjelovala oba politička bloka, istiće Kirinić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/knjiga_zalbe_2.mp3}

Višegodišnjom nebrigom, političkim uhlebljivanjima I neodgovornim ponašanjem lokalne vlasti, Karlovac je pretvoren u sjenu nekadašnjeg ponosnog industrijskog grada na 4 rijeke, a peta se slijevala u 14 sati kada su radnici mnogobrojnih tvornica išli kući. Danas, toga više nema, zaključila je Kirinić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/knjiga_zalbe_3.mp3}

A građani već prvog dana imaju dosta toga poručiti, odnosno potužiti se na rad gradskih službi. Tako je I jedna gospođa zamjerila rad dviju gradskih službenica kojima se obratila za pomoć.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/knjiga_zalbe_4.mp3}

Na trgu Jospia Broza idućih 14 dana osim nedjelje, građani će moći od 9 i 30 do 12 o 30 upisati svoje kritike u knjigu žalbe koju će laburisti predati gradonačelniku grada Karlovca Damiru Jeliću. No hoće li on imati sluha za svoje građane, doznat ćemo uskoro.

knjiga_zalbe_2