Mladi za jesen u gradu i Sajam udruga za vikend u Karlovcu

KARLOVAC – Zaista bogat ovogodišnji program Sajma udruga ove godine je dodatno obogaćen manifestacijom Mladi za jesen u gradu. Program će započeti u petak 28. rujna na prostoru košarkaškog igrališta u Šancu, a nastavit će se u subotu u Perivoju. Karlovački gradonačelnik Damir Jelić iskoristio je priliku zahvaliti svima koji već četvrtu godinu za redom sudjeluju u organizaciji Sajma Udruga.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/jesen_1.mp3}

Ove godine u aktivnosti Sajma uključile su se udruge iz Ogulina i Rijeke, a svoje aktivnosti prezentirati će i Regionalna zaklada za lokalni razvoj Zamah. Više o ovogodišnjem Sajmu ispričala je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Andreja Navijalić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/jesen_2.mp3}

Uz prezentaciju rada Udruga i ove godine svi zainteresirani moći će se uključiti u aktivnosti. Mladi za jesen u gradu ove godine također nude brojne radionice, a za ljubitelje skateboarda naći će se i skate park. O samom programu više nam je rekla Sandra Živanović.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/jesen_3.mp3}

I ove godine mladi fotografi mogu se uključiti na foto natjecanje Fotografijom do razglednice, koje se održava u subotu od 10 sati. Nedjelja je između ostalog rezervirana za sajam nakita, ispričala je Željka Krivačić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/jesen_4.mp3}

Valja spomenuti da će ove godine u sklopu događanja biti održan i Festival spelološkog filma u subotu s početkom u 19,30 sati minuta na Starom gradu Dubovcu.