KABA

Branko Vukelić se vraća u politički život

KARLOVAC – Saborski zastupnik HDZ-a Branko Vukelić najavio je na današnjem druženju s novinarima povratak u politički život Hrvatske. Naime, nakon zdravstvenih problema s kojima se suočio, uspješno oporavljen, odlučio je vratiti se svakodnevnim dužnostima.

Prošli tjedan vratio se u saborske klupe, a četvrtkom će ponovno primati građane u Križanićevoj ulici od 11 sati. Još jednom je istaknuo da je on svoje ambicije ostvario, te da mu je sada u interesu pomoći ljudima, osobito glasačima koji su mu omogućili mandat u Saboru.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/povratak_1.mp3}

Imedika

Problema ima puno, ne živi se lako, a ljudi su izgubili vjeru i nadu, te postali pesimistični, dodaje Vukelić. Oporba je bitna karika i mora biti žestoka, nuditi rješenja, aktivnija, smatra Vukelić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/povratak_2.mp3}

Komentirajući događanja u gradu, smjene koje se događaju u nekim gradskim tvrtkama Vukelić je rekao da je to stvar gradonačelnika i njegova tima.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/povratak_3.mp3}

Karlovac opet po lošem dolazi na naslovnice, smatra Vukelić komentirajući situaciju s novo otkrivenim lažnim diplomama, zabrinut je i zbog Toplane, a smatra i da nije u redu da se odustane od Radio Karlovca, koji je dio kulturnog naslijeđa grada. Osvrnuo se Vukelić i na regionalni Centar za odlaganje otpada na Babinoj Gori, te smatra da je ovoj problematici potrebno posvetiti puno više pažnje. Do sljedećeg tjedna Vukelić ima u planu obići gradske i županijske institucije, i vidjeti na kojem području može najviše pomoći.

Ples