inkasator

KARLOVAC – Nezavisna lista “Volim Karlovac” podnijela je općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu kaznenu prijavu protiv građanina Nikole Rogoza zbog, kako kažu, flagrantnog kršenja članka 328 stavka 1 i 2 kaznenog zakona Republike Hrvatske koji govori o lažnom predstavljanju, te traže da državno odvjetništvo poduzme sve potrebne radnje kako bi podiglo optužni prijedlog kod nadležnog suda i kako bi osumnjičenik bio primjereno kažnjen.

Podsjetimo, lista “Volim Karlovac” je zamjerila Rogozu što se građanima obratio kao direktor tvrtke Inkasator, a natječaj za direktora je još uvijek otvoren.

Kako su izvjestili iz Nezavisne liste, kao dokaze su priložili priopćenje u kojem je vidljivo da se građanin Nikola Rogoz lažno predstavlja kao direktor društva u cilju obmanjivanja javnosti i destimulacije potencijalnih kandidata za natječaj za direktora društva, objavljeni natječaj iz kojeg je razvidno da su prijave kandidata moguće do 25. listopada 2012., te su kao svjedoke pozvali članove nadzornog odbora tvrtke “Inkasator” d.o.o. da se očituju u kojem svojstvu su zaposlili Rogoza.

Iz liste “Volim Karlovac” poručuju da su uvjereni kako će u ovom slučaju državne institucije brzo i kvalitetno odraditi svoj posao.