KABA

Karlovački HSP na izbore izlazi samostalno

KARLOVAC – Rukovodstvo Hrvatske stranke prava podružnice Karlovac oglasilo se o tekućim zbivanjima u gradu, te su predstavili osnovne predizborne smjernice svoje stranke. Najavili su kako na izbore izlaze samostalno, ali su otvoreni za razgovore sa sličnim strankama.

HSP-ovci su iskoristili priliku demantirati izjavu koordinatora HSP-a Ante Starčević Željka Bokulića kako je povjerenik Hrvatske stranke prava za Karlovačku županiju Ivan Butorac. Naime, povjerenik je Juraj Škrtić. Pozvali su i predstavnike HSP-a Ante Starčević na razgovor o ujedinjenju, ispričao je predsjednik gradske podružnice HSP-a Dražen Bogović.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/hsp_1810_1.mp3}

Karlovačka podružnica stranke trenutno broji stotinjak članova, a broj se povećava svakog dana. U osnivanju je i mladež HSP-a čiji će predsjednik biti student Gordan Milčić. Svoje stajalište imaju i oko tekućih problema u gradu, kao što je primjerice Hrvatski radio Karlovac.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/hsp_1810_2.mp3}

Prema HSP-ovcima proizvodnja je bolna točka, ne samo našeg grada, već i cijele Hrvatske. Problem je što nema dugoročne strategije, plana i cilja aktualne vlasti.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/hsp_1810_3.mp3}

HSP-ovci problema imaju i sa stranačkim prostorijama u Ogulinu i Vojniću. Osvrnuli su se i na lažne branitelje, te lažne diplome koje govore o stanju naše države.