KABA

EVENT INFO

 

GLITCH HOP SHOP vol. 4 /// otvorenje nove sezone!

Četvrtak, 25/10/2012 od 22 do 02h
Klub Kino Grič, Zagreb

ULAZ BESPLATAN!

NASTUPAJU:

Maja Milich (Beat The Future / Radio 808)
phillipe (CFSN / Beat Busters)
Robert Radamant (Underground Alliance / Break Da Rules)


 najava_1

 

U posljednjih nekoliko godina dolazi do nagle popularizacije nekoć alternativnih elektroničkih glazbenih pravaca. Prouzrokovano stagnacijom i manjkom inovacija u polju kreativnog glazbenog stvaralaštva, došlo je do svojevrsnog zasićenja ljubitelja glazbe na struju. Dubstep je u tom smislu definitivno najbolji primjer. Do prije par godina gotovo nitko nije ni čuo za taj izraz, a danas je dubstep prisutan na većini redovnih klupskih programa. Takvi eventi su najčešće vrlo uspješni, a klubovi dupkom puni. Unatoč tome krećemo korak dalje kako bismo zagrebačkim clubberima predstavili nove, vrlo energične i plesne, ali u nas još uvijek relativno nepoznate glazbene stilove pod imenom glitch hop, trap, beats, digital dancehall, itd.

www.facebook.com/glitchhopshop

Više o GHS DJ-ima:

Maja Milich vrti mjuzu i bavi se turntablismom posljednje 4 godine. Gostovala je na značajnim festivalima u regiji (Soundwave, EXIT, Outlook, Terraneo RBMA stage, Seasplash, Hartera, Hideout, Share) i u Jazzsteppu u Bristolu. Trenutno je koncentrirana na svoj projekt Beat the Future koji se bavi suvremenim beats i hip hop stremljenjima i elektroničkim hibridima, pa tako vodi istoimenu emisiju na Radiju 808 te je prije nekoliko tjedana organizirala veoma uspješan prvi Beat the Future event. Surađuje i s nekoliko različitih klupskih programa u Zagrebu (Glitch Hop Shop, JabbaTon, TGIF). Bavi se i vizualnim umjetnostima, ali se u zadnje vrijeme odlučila posvetiti većinom samo glazbi i produkciji.

www.mixcloud.com/Mayo

phillipe je nedugo sa svojim CFSN DJ teamom proslavio desetu godišnjicu bivanja na sceni. Organizator je Illectricity Festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, već dugi niz godina član Beat Busters ekipe i suorganizaor Glitch Hop Shop i phillitchevanje klupskih večeri. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima od Sofije, Bitole (MK) do Bleda, Villacha, Graza i Praga. Česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe pa je tako tri puta nastupio na novosadskom EXIT-u, od samog početka na Outlook festivalu, Hideoutu, beogradskom Shareu, šibenskom Terraneu, Elevateu u Grazu, Soundwaveu u Gardenu, Harteri, Barufa, Atlantisu, Seasplashu, Festivalu, Pomladi u Ljubljani, Sarajevo Film Festivalu, MTV Valkana Beachu, te mnogim drugim.

www.facebook.com/xphillipex

Robert Radamant, producent, DJ i promotor klupske glazbe, lik kojeg su godine produkcije i nastupanja odlikovale raznolikošću žanrova i miješanja više stilova elektronike. Nastupao je po raznim festivalima poput Illectricity, Media Mediteranea, Test!, Sloboda Stvaralaštvu i raznim drugima kao i po mnogim klubovima cijele ex YU. Kao event menadžer i promotor radi na nekoliko glazbenih projekata poput Underground Alliance, Break Da Rules i Glitch Hop Shop. Dijelio je pult sa Ben UFO-om, Dynamik Bass Systemom, Hot Cityjima, Onemanom i nekim drugim imenima svjetske breaks & bass scene. Dio njegove glazbene produkcije našlo se i na raznim kompilacijama, studentskim i eksperimentalnim filmovima, dokumentarcima, igricama itd.

www.soundcloud.com/robert-radamant

 

**********

 

BREAK DA RULES

Subota , 27.10.2012. od 23:30 h
GREY ROOM , AKC MEDIKA, ZAGREB

Upad : 15 kn

Line up :

Kid Kool
Agregat
Robert Radamant

 najava_2

Prije ljeta jedan vikend se prostor Grey Rooma tresao kao da je zemljotres. Kako od mjuze tako i od ljudi. Unatoč gužvi se plesalo i skakalo kao ludo na dubstep, d’n’b, glitch hop, breakbeat i tome srodne pravce za što su se pobrinuli u naslovu spomenuti izvođači. Agregat, Kid Kul i robert radamant će 27. listopada napraviti reprizu svojeg prijašnjeg urnebesa i ponovno dovesti zidove i floor Grey Rooma u stanje ugodnog, ali snažnog i energetski nabijenog drhtanja. Zato Vas, ekipo, pozivamo na ovu reprizu jednog glazbenog urnebesa razlomljenih ritmova i opako nabrijanih baseva. Pozivamo Vas na doslovno razbijanje i tijela i uma.

Kao i uvijek, i na ovom Break Da Rulesu će se ispreplitati raznorazni žanrovi zajedno s tijelima u vrućoj gužvi na snažne baseve i žestoke ritmove. Tako je bilo i prošli put kad je ova trojka zarokala u Grey Roomu i po svim astrološkim naznakama ni ovaj put ne bi trebalo biti drugačije. Dakle: pržiona mozga i tijela uz dubstep, d’n’b, breakbeat, glitch hop i sl. potresne žanrove koje će vam isfurati Kudkool, Agregat i robert radamant.

Osim što nudimo odličnu mjuzu, nudimo također i happy hour na upadu: između 24 i 1 h za cijenu jedne karte može ući dvoje. Dakle, ne čekajte dugo u noć nego dođite na vrijeme da biste kasnije bili manje žedni.

Upad: 15 kn, 27.10. Grey Room, Medika. Obavijest: upad za partyje u Grey Roomu se plaća odvojeno od doljnjeg dijela, dakle, gore na katu na ulazu u Grey Room, ne dolje na ulazu u dvorište ili bilo gdje drugdje.

Vode vas čisti razumi:

https://www.facebook.com/events/452756971432080/?ref=notif¬if_t=plan_user_invited

Robert Radamant radi punom parom ali za Vas sprema mix, a moći ćete ga poslušati u emisiji ELECTRIC AVENUE sljedeći vikend. Čitatelji pripremite se za odličan set session Roberta Radamanta. Uskoro službene najave emisije. Pratite nas na Trend Portalu i u emisiji MUSIC INFO petkom od 14:00 sati.


 


Ples