KABA

Perfect Life Food kutak s Marinom i Janom

Utorkom u 18:00 i subotom u 11:00 sati Marina i Jana Vas uvode u svijet pravilne prehrane. Naše nutricionistice Vam svakog tjedna donose novu zanimljivu temu. Do sada ste mogli čuti kako zdravo mršavjeti, zašto je lubenica prozvana kraljicom ljeta, ima li vino pozitivnih učinaka na zdravlje, a obrađene su i ozbiljnije teme poput anoreksije i poremećaja prehrane. Uz pokoju anegdotu i jednostavan receptić proširite svoje znanje o onome što svakodnevno konzumirate i naučite kako promjeniti loše prehrambene navike ili dodatno poboljšati dobre.


O portalu PerfectLifeFood.com  www.perfectlifefood.com

Prehrambeno-zdravstveni portal “Perfect Life Food” osnovan je u travnju 2011. godine. Namijenjen je osobama koje žele proširiti svoje spoznaje o pravilnoj i zdravoj prehrani, koje vode brigu o vlastitom zdravlju i streme prema zdravom načinu življenja. Portal su osnovali visokoobrazovani stručnjaci s područja nutricionizma, medicine, psihologije, kineziologije i ostali. Osmišljen je s idejom da zadovolji potrebe, interese i želje suvremenih web korisnika. Uz pravilnu prehranu, na portalu možete pronaći najnovije informacije s područja kulinarstva, psihologije, zdravlja i tjelovježbe. 

Bio

Naše nutricionistice Marina Jakšić i Jana Jadrejčić završile su preddiplomski studij biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu te magistrirale nutricionizam na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Kao dio Perfect Life Food tima sudjeluju u osmišljavanju i realizaciji brojnih projekata, vode radionice i predavanja, surađuju sa školama i vrtićima, sve u svrhu popularizacije nutricionizma, tj. pravilne prehrane i poboljšavanja prehrambenih navika.

One su naše ratnice u borbi protiv loših prehrambenih navika.


LAJSNA

 

Namirnice za podizanje imuniteta 

Stiže nam zima, razdoblje u kojem su učestale prehlade i gripe, što je rezultat pada imuniteta. Kako bi ove godine izbjegli neugodno curenje iz nosa ili gubljenje cijelog tjedna jer vas gripa drži prikovane za krevet posegnite za namirnicama koje podižu imunitet. Za Vas smo pripremili priču o kupusu, češnjaku, zelenolisnatom povrću i medu, namirnicama kojih se i gripa plaši.

Reprizu emisijeNamirnice za podizanje imuniteta” možete poslušati u subotu od 11 sati na Trend radiju (106,9 i 102,1 MHz ili putem, lice streema http://radiolive.biz/aac/trend/player.php).

Namirnice_za_podizanje_imuniteta