KABA

HSP: Presuda generalima baca novo svjetlo na Domovinski rat

KARLOVAC – Članovi karlovačke podružnice Hrvatske stranke prava oglasili su se o oslobađajućoj presudi hrvatskim generalima. Presuda baca novo svjetlo na Domovinski rat, a imati će utjecaj na sve procese koji se vode protiv hrvatskih branitelja, smatraju u ovoj stranci. Oslobođenjem generala Ante Gotovine i Mladena Markača i pravno je završen Domovinski rat, a sada je potrebno, kao što je poručio Gotovina, gledati budućnost. HSP je jedina hrvatska stranka koja je sve ovo vrijeme stajala uz generale, te tvrdila da su nevini još početkom procesa, podsjećaju iz ove stranke.

HSP-ovci su se osvrnuli i na projekt bazena u Karlovcu, te istaknuli kako je SDP odgovoran za trošak od 6 milijuna kuna utrošenih za projektnu i građevinsku dokumentaciju. Na svu sreću, HDZ-ova koalicijska vlast nije zagrizla u taj zamamni kolač neuspjeha, već je pokrenula projekt uređenja koranskih kupališta, dodaju HSP-ovci.

Iz HSP-a poručuju u kako je formirana mladež stranke, a spoj starih i mladih članova trebao bi biti recept uspjeha na lokalnim izborima.