Perfect Life Food kutak s Marinom i Janom – O čaju

Utorkom u 18:00 i subotom u 11:00 sati Marina i Jana Vas uvode u svijet pravilne prehrane. Naše nutricionistice Vam svakog tjedna donose novu zanimljivu temu. Do sada ste mogli čuti kako zdravo mršavjeti, zašto je lubenica prozvana kraljicom ljeta, ima li vino pozitivnih učinaka na zdravlje, a obrađene su i ozbiljnije teme poput anoreksije i poremećaja prehrane. Uz pokoju anegdotu i jednostavan receptić proširite svoje znanje o onome što svakodnevno konzumirate i naučite kako promjeniti loše prehrambene navike ili dodatno poboljšati dobre.


O portalu PerfectLifeFood.com www.perfectlifefood.com

Prehrambeno-zdravstveni portal “Perfect Life Food” osnovan je u travnju 2011. godine. Namijenjen je osobama koje žele proširiti svoje spoznaje o pravilnoj i zdravoj prehrani, koje vode brigu o vlastitom zdravlju i streme prema zdravom načinu življenja. Portal su osnovali visokoobrazovani stručnjaci s područja nutricionizma, medicine, psihologije, kineziologije i ostali. Osmišljen je s idejom da zadovolji potrebe, interese i želje suvremenih web korisnika. Uz pravilnu prehranu, na portalu možete pronaći najnovije informacije s područja kulinarstva, psihologije, zdravlja i tjelovježbe.

Bio

Naše nutricionistice Marina Jakšić i Jana Jadrejčić završile su preddiplomski studij biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu te magistrirale nutricionizam na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Kao dio Perfect Life Food tima sudjeluju u osmišljavanju i realizaciji brojnih projekata, vode radionice i predavanja, surađuju sa školama i vrtićima, sve u svrhu popularizacije nutricionizma, tj. pravilne prehrane i poboljšavanja prehrambenih navika.

One su naše ratnice u borbi protiv loših prehrambenih navika.

LAJSNA_zelena1

O čaju

Čaj je idealno piće u ove hladne dane, njegova toplina nas grije, a sastojci čine zdravijima. Ipak, jel to vrijedi za sve čajeve ili samo za zeleni čaj? Odgovor na to pitanje kao i mnoga druga poput što sve čaj sadrži, zašto je zdrav i zašto se vruć pije u sred pustinje, saznajte u današnjoj emisiji.

Reprizu emisije “O čaju” možete poslušati u subotu od 11 sati na Trend radiju (106,9 i 102,1 MHz ili putem, live streema http://radiolive.biz/aac/trend/player.php).

caj