KABA

Mjuzikl “Dvoje iz Galileje” 19. prosinca u Domu OSRH

KARLOVAC – Mjuzikl “Dvoje iz Galileje” novi je projekt kazališta CornerstoneArts Hrvatska s kojim će gostovali u Karlovcu. Pod redateljskom palicom Richarda Monteza nastupa ekipa od četrdesetak glumaca, a publika će imati priliku uživati u dojmljivoj scenografiji, brojnim kostimima i čarobnoj glazbi.

Imedika

Romantična priča o ljubavi Marije i Josipa, i o tome kako je božanska posjeta promijenila njihove živote, osvaja svojom vedrinom i porukom, najavljuje predsjednik kazališta Vladimir Hoblaj. No, predstava uvelike nadilazi božićne stereotipe. Na umjetnički razigran način, Majorie Holmes, autorica istoimene knjige uvest će sve u život i osjećaje stvarnih ljudi koji su živjeli u vrijeme Isusovog rođenja, dok će čarobna glazba Roberta Sterlinga zagrijati srce i dušu, nastavlja Hoblaj.

Organizator je Baptistička crkva Karlovac. Kako kaže pastor Ladislav Ružička u mjuzikl je uključeno između sto i dvjesto volontera, glavne uloge pripale su Jani Pogrmilović te Kristijanu Kovaču, Karlovčaninu iz klape Furešti, a traje oko dva sata. Predstava se održava 19. prosinca u Domu OS RH Zrinski u 10, 14 i 19 sati. Cijene ulaznica su 15 (predškolski uzrast), 20 (djeca i mladi) te 25 kuna (odrasli). Mogu se kupiti na prodajnim mjestima – Luna Blue, Mozaik i Baptistička crkva Karlovac (Šipuševa 6).

Ples