Djevojčica (8) preminula od ranjavanja vatrenim oružjem

GENERALSKI STOL – Stravična tragedija dogodila se jučer u Generalskom Stolu prilikom koje je smrtno stradala djevojčica stara osam godina. Riječ je o M.Š., učenici trećeg razreda Osnovne škole. Kako je jutros izvjestila Policijska uprava karlovačka, djevojčica je ranjena iz vatrenog oružja, a preminula je na putu do Opće bolnice Karlovac.

Iako se za sada pretpostavlja da je djevojčica ubijena iz nehata, voditelj smjene Operativno-komunikacijskog centra PU karlovačke Mile Valentić, nije nam potvrdio niti demantirao tu informaciju. Generalski Stol obavijen je u crno, a ispred njene kuće upaljen je lampion. Obitelj, razumljivo, nije imala volje pričati s novinarima. Na kratko na vratima obiteljske kuće, pojavila se teta koja je kazala kako je obitelj u vrlo teškoj situaciji.

Obitelj djevojčice inače se bavi uzgojem konja, a prvi susjedi potvrđuju kako se radi o iznimno dobrim i vrijednim ljudima. Navodno je otac djevojčice lovac, no još uvijek nije poznato koje je oružje uzrokovalo tragediju, kao ni točno mjesto događaja.