KABA

Gdje nije očišćeno nema naplate parkiranja

KARLOVAC – Snijeg nije prouzročio samo probleme na prometnicama, već na parkiralištima, mnoga parkirališna mjesta još uvijek nisu očišćena. No, na sreću Karlovčana, dok je snijeg na parkiralištima nema naplate parkiranja.

– Tvrtka Parking d.o.o. naplaćuje parkiranje na onim mjestima gdje su očišćena parkirališta. Znači, tamo gdje parkiralište nije očišćeno ne naplaćujemo parking, kako ne bi dovodili u neugodnu situaciju nas i korisnike parkirališta, kazao je direktor tvrtke Parking Karlovac Davorin Zlatić.

Građani se mole da uklone automobile s parkirališta kako bi djelatnici Čistoće s kojom tvrtka Parking ima ugovor o čišćenju mogli očistiti parkirna mjesta.

– Sva velika parkirališta kao što su ona oko Tržnice, Tekstilke, te Strossmayerov trg su očišćeni zbog toga što nema stanara, pa se u noćnim satima može očistiti snijeg. Ova ostala, manja parkirališta po ulicama jednostavno je nemoguće očistiti zbog automobila koji su na parkirnim mjestima. Jednostavno, radnici tvrtke Čistoća uz najbolju volju ne mogu sa svojom ralicom ući među automobile i počistiti snijeg, dodao je Zlatić.

Pomaknite automobile i javite u tvrtku Parking, ekipe će izaći na teren i ukloniti snijeg.