KABA

Kvarovi na električnoj mreži

VOJNIĆ, DUGA RESA, OGULIN, OZALJ – Nakon što su jučer otklonjeni kvarovi na električnoj mreži, noćas i jutros pojedina naselja opet su ostala bez struje. Sve ekipe su na terenu, a u nekim naseljima problem je već riješen.

Zbog snijega i slomljenih grana i drveća bez struje su ostali potrošači na području od Skakavca do Utinje i prema Vojniću. Na području Vojnića zbog kvara na magistralnom dalekovodu Vojnić – Glina šire područje općine nema struje. Također je u kvaru dalekovod Generalski Stol – Duga Resa, a na području grada Ogulina i Ozlja po desetak kvarova je na nisko naponskoj mreži. Pri otklanjanju kvarova dejelatnici Elektre suočavaju se s problemima, odnosno teško dostupnim dalekovodima.

Osim Elektre posla imaju i vatrogasna društva s područja županije, naime noćas iza ponoći došlo je do požara kuće u Brestovcu , Ogulinski Hreljin. Uzrok požara na staroj drvenoj kući je zapaljenje dimnjaka. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a izgorjela je drvena polovica kuće. Osim ove interevencije ogulinskih vatrogasaca, jučer je Javna vatrogasna postrojba grada Karlovca imala 30-ak intervencija zbog snijega, skidanja snijega sa krovova, te uklanjanja srušenih stabala.

omicron