KABA

SDP-ov Stjepan Golub o Tomačiću: “Kapetan je napustio brod koji tone”

KARLOVAC – Ostavku načelnika Općine Draganić Josipa Tomačića, danas je komentirao bivši načelnik ove karlovačke općine i predsjednik draganićkog SDP-a Stjepan Golub. Osim toga, Golub se osvrnuo na rad HDZ-HSS koalicije koja rukovodi Draganićem od 2009. godine.

– Dok je Stjepan Golub bio na čelu općine Draganić vladao je red, rad i disciplina, kaže za sebe ovaj SDP-ovac, komentirajući napise u medijima da je za njegovog mandata Draganić bio u kaosu. Razloge ostavke sad već bivšeg draganićkog načelnika Josipa Tomačića komentira ovako:

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/golub_1.mp3}

Cijelu priču, nastavlja Golub, vidi kao “kapetan je napustio brod koji tone” i dodaje kako, otkad je koalicija HDZ-HSS na čelu Draganića, vlada potpuni nered.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/golub_2.mp3}

Načelnik Tomačić sve to pokušava zataškati i zato je općini Draganić nanesena znatna financijska šteta, tvrdi Golub. Dodaje kako je preuzimanjem vlasti HDZ zaustavio sve projekte koji su pokrenuti za vladavine SDP-a poput odvodnje i kanalizacije, vrtića, nogostup kroz Draganić do kanala Kupa-Kupa te proširenje tamošnje poduzetničke zone. Na pitanje zašto njegovi stranački kolege ne dolaze na sjednice općinskog vijeća Golub odgovara:

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/golub_3.mp3}

Pozivamo na javno sučeljavanje, zaključuje Golub.