KABA

Odred izviđača Vladimir Nazor održao izbornu skupštinu

KARLOVAC – Odred izviđača Vladimir Nazor Karlovac postoji tek dvije godine, a već su ostvarili brojne uspjehe, 40-ak aktivnih članova sudjeluje na brojnim izviđačkim aktivnostima diljem Hrvatske, a na današnjoj izbornoj skupštini dobili su novo vodstvo.

Promjene nisu velike – dosadašnji načelnik Damir Gornik postao je predsjednik, a zamjenik načelnika Dragan Mladenović sada je načelnik. Mladi članovi ostvarili su brojne uspjehe u prošloj godini – tako su osvojili prvo mjesto u postavljanju šatora u Garešnici, ali i oni stariji ostvarili su neke uspjehe.

Za ovu godinu u planu je još više aktivnosti, koliko će to dopuštati financije. Rad Odreda pomaže grad Karlovac, te nekoliko gradskih četvrti, ove godine na raspolaganju imaju 13 tisuća kuna. Osim brojnih izleta u Karlovačkoj županiji, izviđači su rado viđeni gosti diljem Hrvatske, tako su se nedavno vratili iz Rijeke.

Svi zainteresirani mogu se priključiti radu Izviđačkog odreda, sastanci se održavaju u prostorijama Gradske četvrti Zvijezda srijedom od 19 i četvrtkom od 19.30 sati.

omicron