KABA

Gradski derbi “Ogulinu”, “Stara Hiža” se oporavila

 

Kuglačice “Karlovca” u 13. kolu Druge lige – centar pobijedile su “Novsku” sa 6:2. U Drugoj ligi zapad -jug za žene “Kupa” je izgubila na gostovanju u Malom Lošinju. Bolja je bila ekipa “Jadranka hoteli” sa 5:3. U Gradskom derbiju dvaju vodećih ekipa “Ogulin” je sa 5:3 bio bolji od “Policajca”. 

Iza kuglača u Drugoj ligi zapad porazan je vikend. “Amater” je u Dvorani Oružanih snaga “Zrinski” izgubio od ogulinskog “Kleka” sa 6:2. “Mostanje” nije briljiralo u Jelenju te je također sa 6:2 izgubilo od vrlo dobre “Riječine”. Istim rezultatom kao i druga dva karlovačka predstavnika “proslavio” se i “Željezničar” na gostovanju kod Skrada. Na ljestvici “Klek” je na drugom mjestu sa 21 bodom, “Mostanje” je peto sa 17 bodova koliko ima i “Amater” na šestom mjestu. “Željezničar” je posljednji sa 7 bodova.

U trećoj ligi zone Karlovac – Gorski kotar igralo se 17. kolo.  “Stara Hiža” se oporavila od teškog poraza prošli tjedan i dobila “Mladost” sa 7:1. “Kupa” je bila bolja od “Mantinele” sa 5:3. Na ljestvici “Stara Hiža” i dalje vodi sa 28 bodova. “Kupa” je druga sa 26 ali i utakmicom manje. “Mantinela” sa 16 bodova leži u samoj sredini na šestom mjestu.”Duga Resa” je deveta sa 8 bodova. 

U 17. kolu treće lige zone Ogulin – Lika “Poštar” je u Ogulinu bio bolji od “Gacke” sa 7:1, a istim rezultatom “Policajac” je svladao “Klek 2”. Slunjska “Korana” visoko je poražena u Gospiću. Bilo je 8:0 za “Visočicu”. Bolje nije prošla niti “Euohoria” koja je kod kuće izgubila od “Karlobaga” također sa 8:0. U drugom ogulinskom susretu kola “Obrtnik” je očekivano slavio nad ekipom “Željezničar branitelj” sa 7:1. Na ljestvici vodi “Obrtnik” sa 30 bodova, “Policajac” je šesti sa 19 bodova, “Korana” je osma sa 14 bodova, a “Željezničar branitelj” deveti sa 13. “Poštar” je skupio 11 bodova i trenutno je na desetom mjestu. Na samom dnu su “Euphoria” sa 2  i “Klek 2”  koji još nije stigao do boda.               

omicron