Zaštita karlovačkih rijeka u konkurenciji za najbolji lokalni EU projekt

 

KARLOVAC – Karlovački projekt zaštite karlovačkih rijeka natječe se u Izboru za najuspješniji lokalni EU projekt u Hrvatskoj u razdoblju 2010.-2012. Izbor je sastavljen od ukupno 19 projekata, među kojima se nalazi i “Upravljanje i zaštita karlovačkih rijeka” – projekt koji je Eko Pan provodio od 2011. do 2012. godine. Rezultat ovog projekta je dokument Lokalna agenda za karlovačke rijeke, s čijom provedbom se započinje ove godine.

Na službenim stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU www.mrrfeu.hr, objavljena je anketa pomoću koje će posjetitelji stranice moći glasati za projekt kojeg smatraju najusješnijim http://www.mrrfeu.hr/default.aspx?id=1347. Klikom na naslovnicu projekta mogu se pročitati detaljnije informacije o projektu te zašto je projekt važan za određenu regiju.

Bitno je naglasiti kako je dana mogućnost glasanja za više projekata, što će bitno povećati mogućnost realnog ocjenjivanja važnosti projekta, s obzirom da pokrivaju široki raspon različitih područja.

Rezultati glasovanja biti će objavljeni na službenim stranicama Ministarstva.