Članovi “Mantinele” putuju u Delnice, Karlovčanke s “Elektrom”

 

 

 • U 14. kolu 2. Hrvatske lige centar Kuglačice “Karlovca” gostuju u Zagrebu gdje igraju sa šestoplasiranom ekipom “Elektre”. Karlovčanke imaju pet pobjeda i trenutno su na četvrtom mjestu drugoligaške ljestvice.

   

 • U drugoj ligi zapad/jug za žene na rasporedu je 13. kolo. Igračice “Ogulina” nakon prošlotjedne pobjede u gradskom derbiju igraju doma s Vrbovskim. Dobro raspoložena “Mantinela”, nakon slavlja u Zadru i rušenja klupskog rekorda, putuje u Delnice gdje igra s “Goraninom”. U Ozlju “Kupa” dočekuje “Policajac”.

   

 • Igra se i 19. kolo Druge lige zapad za kuglače u kojem će karlovački predstavnici nastojati potisnuti gorko sjećanje na prošlotjedne poraze. “Mostanje” sutra u 17:00 sati u kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski” dočekuje “Skrad”, dok “Amater” putuje u Gospić gdje u 17:30 igra s “Velebitom 2”. Drugoplasirani “Klek” biti će domaćin “Mlaki”. U nedjelju će pred čunjeve i kuglači “Željezničara” koji dočekuju “Plitvice”.

   

 • Kod trećeligaša zone Karlovac – Gorski Kotar u 18. kolu “Stara Hiža” gostuje u Vrbovskom kod “Policajca”. Igrači “Mantinele” slijede svoje kolegice iz kluba put Delnica gdje igraju sa ekipom “Mladosti”. “Duga Resa” je u Ravnoj Gori kod “Goranke 2”, a “Kupa” dočekuje “Kamačnik”

   

 • U trećoj ligi zone Ogulin – Lika “Obrtnik” sutra dočekuje “Rakovicu”. U Slunju “Korana” igra sa “Policajcem”. U tri nedjeljna susreta “Željezničar branitelj” u Gospiću igra sa “Karlobagom”, dok se gradskom duelu ekipa donjeg doma sastaju “Poštar” i “Euphoria”. Posljednjeplasirani “Klek 2” ugostit će “Gacku”.