Predstavljeni kandidati koalicije Naprijed Karlovac

KARLOVAC- Davor Petračić kandidat je Naprijed Karlovac koalicije za gradonačelnika Karlovca. Osim njega sinoć je ova koalicija predstavila svoje kandidate za dogradonačelnike. Jasna Plevnik čalnica Senata za građansku i etičku Hrvatsku te Duško Labus s nezavisne liste Volim Karlovac kandidati su koalicije, koja je, rečeno je sinoć, nastala iz suštinske potrebe građana Karlovca da se suprostave dugogodišnjoj ispraznoj politici. Trenutna politika u gradu Karlovcu vodi se po stranačkoj podobnosti, vladaju pojedinačni interesi i politikanstvo čija je svrha ostanak na vlasti pod svaku cijenu. Takva politika Karlovac gura u smjeru male ksenofobične sredine, pretvara ga u grad lažnih obećanja u kojem živi sve manje ljudi, a i oni sve češće razmišljaju kako da odu iz grada, rečeno je sinoć.

Koalicija Naprijed Karlovac u svom je programu osmislila način kako da Karlovac postane energetski neovisan, te grad u kojem ljudi rade.

-Mi imamo rješenja za sva područja od politike i gospodarstva do razvoja sela, kazao je kandidat ove koalicije Davor Petračić. Zašto Karlovac opet ne bi bio najbogatiji grad u zemlji s visokom stopom zaposlenih s najmanje oboljelih od karcinoma. Zašto ne bi bio opet grad poželjan za život, pitaju se predstavnici koalicije?

Jasna Plevink kaže da pozdravlja neovisan pristup politici ove koalicije, te smatra kako je dosadašnja politika u Karlovcu učinila mnogo zla gradu i građanima.

-Program ove liste je reformski. Znači bitne stvari se mijenjaju, ali ne lažima, rekla je Plevnik.