KABA

Pobjede rukometaša i rukometašica

 

– Mlađe kadetkinje Rukometne škole “Karlovac” rođene 1998. godine prošli vikend pobijedile su u dvije utakmice Prve hrvatske lige. U prvoj utakmici slavile su nad ŽRK “Umag” sa 28:19 (17:6). U pobjedi od devet pogodaka razlike najviše su se istaknule Ivana Popović, Mia Marija Teskera i Ivana Kučinić. Sve tri igračice trenera Nevena Rade dale su po šest golova. U drugom nastupu dana ostvarena je još uvjerljivija pobjeda, a žrtva je bio “Ogulin”. Krajnji rezultat 20: 6 (12:2) govori o neravnomjernom odnosu snaga, a najistaknutije na parketu bile su Ivana Popović, Mia Marija Teskera, Lorena Utvić, Petra Bačić i Monika Volarić.

 

– Mlađi kadeti trenera Saše Brkića rođeni 1998. godine u 13. kolu Druge hrvatske lige podijelili su bodove sa RK Slogom. Utakmica je završila 24:24 (13:14). Matija Željko zabio je šest , a Patrik Mrljak i Matija Belavić po pet golova. Svoj obol u u hvatanju boda dao je i Luka Kordić sa svojih četiri pogotka.      

 

– Dvije utakmice odigrali su i dječaci rođeni 2001. U 17. kolu Druge međužupanijske lige bili su bolji od ekipe RK Zagreb CO 2  sa 25:18 (17:9). Trenerica Tanja Rašić može biti zadovoljna izdanjem svojih pulena od kojih su se najviše istaknuli Tomislav Delač i Bruno Horvat, oboje sa po šest postignutih golova. Uz njih vrlo dobar nastup zabilježili su Josip Hegedić sa četiri gola i golman Antun Begedin. Pobjeda je ostvarena i u susretu 19. kola kojeg su igrali sa RK “Medveščak”. Male mede stradale su sa čak 23 pogotka razlike bilo je 31:8 za Karlovčane. Tu golijadu najviše je začinio Bruno Horvat sa svojih devet golova.        

 

 – Pobjedu je ostvarila i nešto mlađa selekcija dječaka rođenih 2002. godine. Oni su na gostovanju u Sisku slavili nad ekipom “Siscie”, a konačni rezultat bio je 18:16 (11:5) u korist igrača trenera Miodraga Višnića. Na utakmici 12. kola Međužupanijske lige  Luka Busak i Karlo Budišin zabili su svaki po pet golova, dok je za igrača utakmice proglašen golman Filip Požega.