KABA

Potpisan Sporazum o pokroviteljstvu 13. Otvorenog prvenstva Hrvatske u mini i super mini rukometu

KARLOVAC – Sporazum o pokroviteljstvu i Ugovor o reklami za 13. Otvoreno prvenstvo Hrvatske u mini i super mini rukometu potpisani su danas u Karlovcu. Prvenstvo će biti održano 14. i 21. travnja u organizaciji Rukometne škole Karlovac i Hrvatskog rukometnog saveza.

U ime porkovitelja Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Sporazum je potpisao ministar Željko Jovanović koji je izrazio zadovoljstvo što je ponovno u Karlovcu pogotovo jer karlovčaka Rukometna škola pokazuje kako se treba raditi s mladima. To je cilj ministarstva, spojiti znanje i sport jer je to kombinacija koja pobjeđuje, zaključio je ministar Jovanović.

S obzirom da je ovo prvenstvo uvijek organizirano na visokom nivou, Rukometnom savezu nije bilo teško ponovno, po 13. put za redom povjeriti organizaciju prvenstva Rukometnoj školi Karlovac, istaknuo je predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, Sandi Šola.

Osim što je ministarstvo pokrovitelj, značaj prvenstva prepoznao je još jedan pokrovitelj i to sam predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović, što nas iznimno veseli, kaže predsjednik Rukometne škole Karlovac, Miloš Đanković. Prošle godine na prvenstvu je sudjelovalo 228 ekipa, a danas, 26 dana prije prvenstva prijavljeno je 165 ekipa i zadovoljni smo brojkama, zaključio je Đanković.

ugovor_mini_rukomet_1